• +BEL ONS +31 (0)30 737 0996
  • contact@smartclouds.nl

SCRUMware

scrumbagsDe dienst SCRUMware levert en ondersteunt de ontwikkel sprints die benodigd zijn om de door uw stakeholders geaccordeerde Product Wens Beschrijving (PWB) en business case te begeleiden naar een werkend Cloud Product of Loyaliteits Programma volgens de Agile , Prince-2 of Waterfall ontwikkelmethodiek.

Smartclouds levert aan opdrachtgevers de Scrum-/Projectmanagers, Product Owners/-Managers en/of ondersteunt de managers/owners van opdrachtgevers. Tevens stuurt Smartclouds de Cloud/applicatie developers aan en voert Sprint evaluaties uit.

Ontwikkelteams maken gebruik van de unieke centraal gelegen Scrum Rooms van Smartclouds gesitueerd nabij de A2 in Maarssen en dichtbij Station Maarssen. In-company Scrum Rooms kunnen tevens gehuurd worden. SCRUMware richt kantoorruimtes op klantlocatie volledig werkend in.

SCRUMwares garandeert zeer korte levermomenten met werkende producten/diensten tegen een fractie van de normale ontwikkel- en exploitatielasten.

 

SCRUMware verzorgt de Informatie Management tijdens Product Development Sprints met centrale vastlegging en uitwisseling van voor-gedefinieerde activiteitenroutes welke ondersteund worden door inhoudelijke document-templates van PWB’s, business cases en product development docs in de Entreprise Life Cycle Server (Elicys). Hiermee zijn Product Sprints transparant 24h/7d online te volgen voor alle deelnemers en hebben de shareholders direct en volledig zicht op de voortgang van de planning en de uitgave van werkelijk bestede en gedeclareerde manuren ten opzichte van de afgesproken budgetten van deelnemende afdelingen en (externe) leveranciers.

SCRUMware faciliteiten raadpleegt u hier

scumroom

elicysgo-scrumbag